Wie zijn wij

Charlotte van der Horst

Wij doen wat we beloven en zorgen voor de juiste baan!

People for Logistics is een uitzendbureau dat werkgevers en werknemers bij elkaar brengt. Met een groot netwerk in werkzoekers én aanbieders van werk zorgen we er dagelijks voor dat mensen en bedrijven weer vooruit kunnen.

We willen onze opdrachtgevers zo snel mogelijk aan personeel helpen, maar ze moeten wel over de juiste competenties beschikken. Andersom moet de werknemer ook enthousiast zijn over de baan en huisvesting om gemotiveerd aan de slag te gaan. Wij weten wat ervoor nodig is om beide partijen te bedienen in dit opzicht: kwaliteit staat bij ons altijd met stip op één. Op die manier waarborgen we stabiliteit binnen verschillende bedrijven.

Bij People for Logistics doen we wat we beloven. Hier vertrouwen zowel de werknemers als werkgevers die een partnership met ons hebben op. We vinden persoonlijke contact daarom erg belangrijk. Door altijd in contact te blijven met werkgevers en werknemers binnen ons netwerk weten we wat er speelt en kunnen we snel schakelen.

Bij People for Logistics merken we dat de arbeidsflexibiliteit steeds meer onder spanning komt te staan. We lossen dit op door gemotiveerde, buitenlandse vakkrachten in te zetten. Door deze uitzendkrachten in te zetten kunnen bedrijven gemakkelijk opschalen wanneer dat nodig is. Wij zorgen ervoor dat de vakkrachten beschikken over de juiste kennis, de benodigde ervaring én een flinke dosis enthousiasme om aan de slag te kunnen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag!
Hoi, laat me je helpen en stel je vraag