DISTRIBUTIE CHAUFFEURS C

Plaats: VIANEN

Functiegroep : Transport
Opleidingsniveau : Basis

Dienstverband: Vast contract

Salaris laag: € 2478,62

Uren: 40

Salaris hoog: € 2680,85

Informatie

Solliciteren

 

Als distributiechauffeur  rijd je in eendaagse ritten naar diverse bestemmingen in Nederland. Je start en eindigt in Vianen, maar komt gedurende je werkdag in heel Nederland.

Waar ga je werken?
Een  transportbedrijf gespecialiseerd in binnenlands goederenvervoer. Van grote producten tot kleine producten, alles wat op een pallet kan vervoeren ze snel en zorgvuldig. Zij zijn een van de grootste transportbedrijven in Vianen en omstreken en zijn daar heel trots op. Maar nog trotser zijn ze op hun medewerkers. Die iedere dag gepassioneerd aan de slag gaan om het bedrijf en henzelf te laten groeien.

Wat ga je doen?
Natuurlijk is het vervoeren van lading je belangrijkste taak. En dus vinden we het heel belangrijk dat je het leuk vindt om te rijden en je vrij voelt in een vrachtwagen. Maar het laden en lossen van de vracht is natuurlijk net zo belangrijk. Net als de daarbij horende administratieve werkzaamheden.

We houden van hard werken, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom bieden wij ook vierdaagse werkweken aan.

Wat krijg je in ruil voor je noeste arbeid?

Natuurlijk vinden we het sowieso super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je openstaat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

● Een uitstekend salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd;

● Gloednieuwe software;

● Ieder jaar een feest;

● 24+ verlofdagen op basis van een full-time contract;

● Pensioenregeling;

● Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Voel jij je verantwoordelijk voor je vracht? Van begin tot eind? En kun je na een tankbeurt niet wachten om weer achter het stuur te kruipen?

Functie-eisen

● Goede topografische kennis van Nederland

● Een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je woonachtig in de omgeving van Vianen?

Solliciteer dan via deze link ;

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Licentie en/of certificaat:

 • Bestuurderspas (Aanbevolen)
 • C-Rijbewijs (Vereist)
 • Code 95 (Aanbevolen)

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Stel je vraag!
  Hoi, laat me je helpen en stel je vraag