Cliëntondersteuners

Plaats: Waalwijk

Functiegroep : Zorg/Medisch
Opleidingsniveau : Kader, Mavo

Dienstverband: Uitzendcontract

Salaris laag: € 1.827,93

Uren: 12-24

Salaris hoog: € 2.415,28

Informatie

Solliciteren

Zorginstelling –  voor twee afdelingen per direct op zoek naar cliëntondersteuners voor 12 tot 24 uur per week.

In het hart van Waalwijk; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar. 

De functie in hoofdlijnen

Als cliëntondersteuner staat het ondersteunen en begeleiden van cliënten centraal. Dit doe je door het creëren van een gezellige en opgeruimde omgeving. Je ondersteunt cliënten bij activiteiten waardoor zij zich prettig en aangenaam voelen, een potje bingo of bloemschikken zijn hier voorbeelden van. Ook zorg je ervoor dat familie en vrienden van cliënten zich welkom voelen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het leefplezier van cliënten en een fijne sfeer in de huiskamer. Het verzorgen van sfeervolle en smakelijke eetmomenten zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Het signaleren, rapporteren en mondeling doorgeven van bijzonderheden in de cliëntsituatie die het leefplezier van cliënten in de weg staan hoort hier ook bij. Ten slotte kan het voor komen dat je incidenteel begeleiding biedt bij uiterlijke verzorging en toiletbezoek.

Wij vragen

•    Een MBO diploma 2 en/of ervaring met/kennis van de doelgroep en welzijnsondersteuning;
•    Je bent bereid om een interne scholing te volgen op maat gemaakt voor cliëntondersteuners;
•    Je hebt een respectvolle houding ten opzichte van ouderen;
•    Je beschikt over goede sociale vaardigheden om cliënten te stimuleren en motiveren;
•    Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
•    Je omarmt onze kernwaarden in jouw dagelijkse werkzaamheden en geeft hieraan een goede invulling.

Wij bieden

Een tijdelijk contract voor een periode van 7 maanden, waarna bij goed functioneren verlenging tot de mogelijkheden behoort. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van cliëntondersteuner is ingedeeld in FWG 20 (minimaal € 1.827,93 bruto en maximaal € 2.415,28 bruto per maand op fulltime basis).  De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Stel je vraag!
    Hoi, laat me je helpen en stel je vraag