EVV’er

Plaats: Waalwijk

Functiegroep : Zorg/Medisch
Opleidingsniveau : Mbo

Dienstverband: Uitzendcontract

Salaris laag: € 2068,21

Uren: 24-36

Salaris hoog: € 3060,18

Informatie

Solliciteren

EVV’er

 

Waalwijk

Als zorginstelling zijn we per direct op zoek naar een EVV’er voor 24 tot 36 uur per week.

Zorginstelling in Waalwijk ; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar. 

De functie in hoofdlijnen

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Wij zijn een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. Als EVV-er verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte  benadering, van zowel cliënten, familie als collega’s, een cruciale rol speelt.

Wij vragen

•    Je beschikt over het diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV kwalificatie;
•    Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•    Een daadkrachtige persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
•    Een reflecterend vermogen en de kwaliteit om jezelf kwetsbaar op te durven stellen;
•    Een luisterend oor en goed inlevingsvermogen;
•    Je onze kernwaarden weet te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Stel je vraag!
    Hoi, laat me je helpen en stel je vraag