Verzorgende IG

Plaats: Waalwijk

Functiegroep : Zorg/Medisch
Opleidingsniveau : Mbo

Dienstverband: Uitzendcontract

Salaris laag: € 1.960,02

Uren: 10-36

Salaris hoog: € 2.845,21

Informatie

Solliciteren

Wij zijn per direct op zoek naar een verzorgende IG voor 10 tot 36 uur per week.

In het hart van Waalwijk ligt de Zorginstelling; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar. 

De functie in hoofdlijnen

We zoeken een verzorgende IG die vanuit trots en passie de zorg naar een hoger niveau tilt. De functie stelt je in de gelegenheid om de zorg voor deze groep cliënten samen met jouw collega’s inhoudelijk vorm te geven.
Jouw taken:
•    Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
•    Via zorgplannen, die multidisciplinair zijn samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
•    Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
•    Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
•    Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.

 

Wij vragen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met deze doelgroep. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt, communicatief sterk bent en kan je omgaan met feedback.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Stel je vraag!
    Hoi, laat me je helpen en stel je vraag