De perfecte kandidaat, snel gevonden

MAAK KENNIS MET ONZE (INTER)NATIONELE VAKKRACHTEN

WIJ HELPEN JE GEMAKKELIJK DE JUISTE WERKNEMER VINDEN

Als werkgever ben je altijd op zoek naar gedreven mensen. Werknemers die van aanpakken weten en bereid zijn om een stap extra te zetten wanneer het nodig is. Tegelijkertijd merk je dat het lastig is om de juiste mensen te vinden.

Heb je moeite om de juiste mensen te vinden voor openstaande vacatures? Of heb je simpelweg snel behoefte aan extra mankracht? Schakel dan People for Logistics in. Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature.

FLEXIBILITEIT IN DE WERELD VAN LOGISTIEK

Van foodbezorging en gezondheidszorg tot transport: in een wereld die nooit stilstaat zien we bij People for Logistics overal logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel voor deze sector. Met onze kennis helpen we je bij het selecteren van gekwalificeerde werknemers. Zo houd je meer tijd over voor je core business.

WAAROM KIEZEN WERKGEVERS VOOR PEOPLE FOR LOGISTICS?

Gescreende kandidaten

Bij People for Logistics wordt iedere kandidaat gescreend door ons team. Zo weten we zeker dat de persoon in kwestie geschikt is. Op die manier bieden we je stabiliteit en kwaliteit op de werkvloer.

Eén aanspreekpunt

Zodra je bij ons aanklopt, zorgen wij dat het in orde komt. Het is dan wel zo handig om één aanspreekpunt te hebben dat altijd direct antwoord kan geven op al je vragen.

Flexibiliteit zonder zorgen

Zet medewerkers flexibel in op de momenten dat het nodig is, zonder werkgeversrisico’s. Bovendien hoef je vanaf nu nooit meer tijd te besteden aan lange werving- en selectieprocedures.

OPDRACHT PLAATSEN

Ben je op zoek naar extra personeel tijdens piekmomenten of heb je een openstaande vacature die je maar niet ingevuld krijgt? Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat beschikbare kandidaten zo snel mogelijk aan de slag kunnen binnen je bedrijf.

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de juiste basis is voor het vinden van de perfecte match. We screenen daarom niet alleen alle werkzoekenden, maar gaan ook graag met jou in gesprek. In dat gesprek stellen we je wensen en eisen vast. Daarna gaan we direct voor je aan de slag.

Door het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers weten we wie het meest geschikt is voor de functie. We zoeken niet alleen iemand die voldoet aan de functie-eisen, maar ook iemand die past binnen de bedrijfscultuur. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

UITZENDEN VOLGENS PEOPLE FOR LOGISTICS

Bij People for Logistics willen we werkgevers helpen om hun dagelijkse werkzaamheden zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Dat doen we door de werving en selectie van geschikte kandidaten uit handen te nemen.

Met onze jarenlange ervaring in supply chain management weten we hoe belangrijk logistiek is voor veel verschillende branches. Onze kennis en ervaring in dit werkgebied zorgt ervoor dat we moeiteloos geschikte kandidaten kunnen vinden.

Wij geloven dat gemotiveerde werknemers de drijvende kracht achter een goedlopend bedrijf zijn. Bij People for Logistics besteden we daarom veel tijd aan een goede huisvesting, goed salaris en waar nodig de juiste certificaten.

Stel je vraag!
Hoi, laat me je helpen en stel je vraag