Direct aan de slag bij je nieuwe baan

DE ZEKERHEID DAT ALLES GOED GEREGELD WORDT

WIJ MAKEN WERK VINDEN GEMAKKELIJK

People for Logistics zorgt dat je gemakkelijk een baan vindt die bij je past. Met goede werkgevers en uitdagende banen in de logistiek zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kan. Werk je via People for Logistics? Dan ben je altijd verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Maar we zetten graag een stapje extra. Als je in Nederland gaat werken wil je niet alleen je baan, maar ook de rest goed geregeld hebben. Om je werk goed uit te kunnen voeren wil je je namelijk geen zorgen maken om je salaris of eventuele opleidingen. Daarom zorgen wij ervoor dat die zaken ook allemaal piekfijn worden geregeld.

EEN BAAN DIE BIJ JE PAST

De juiste baan voor jou!

Bij People for Logistics zorgen we ervoor dat we een baan vinden die bij je past. We nemen de tijd om je te leren kennen en raadplegen vervolgens onze opdrachtgevers. Bij People for Logistics begeleiden we mensen naar een baan in de logistiek in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan foodbezorging, gezondheidszorg en transport. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden in deze brede sector te bespreken.

WAAROM KIEZEN WERKNEMERS VOOR PEOPLE FOR LOGISTICS?

Uitdagend werk

Wanneer je aan de slag gaat bij een bedrijf, wil je uitgedaagd worden. Bij onze opdrachtgevers zit dat wel goed! Zij hebben leuk werk in de logistieke sector. Het werkaanbod is zo groot, dat we altijd iets vinden dat bij je past.

SNA Keurmerk

Bij People for Logistics werken we volgens de SNA normering. Zo weet je zeker dat je geen risico’s loopt als het aankomt op belastingen en premies. Zo kun je met een gerust hart aan de slag.

Persoonlijke begeleiding

Niet alleen het werk, ook alles daaromheen moet goed geregeld worden. Bij People for Logistics zorgen we ervoor dat je je om deze zaken geen zorgen hoeft te maken. Dat regelen wij.

WERK VINDEN VIA PEOPLE FOR LOGISTICS 

We vinden het belangrijk dat jij en je toekomstige werkgever bij elkaar passen. De functie moet aan je wensen voldoen, zodat je gemotiveerd aan de slag kunt. Het kan lastig zijn om de perfecte baan te vinden. People for Logistics maakt dat een stuk makkelijker door voor jou op zoek te gaan. Nadat we kennis hebben gemaakt, gaan we op zoek naar een passende opdracht.

Bij People for Logistics hebben we een groot netwerk en een ruim aanbod in vacatures. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je een goede baan vindt, maar ook dat je daarna nog tevreden bent met je werk. Middels persoonlijke contact blijven we op de hoogte van je ontwikkelingen en ambities.

Om voor een perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever te zorgen, kijken we altijd eerst naar je competenties. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als chauffeur? Dan laten we je eerst op een testlocatie rijden. Zo heeft de sollicitatieprocedure een hogere kans van slagen. Dat is fijner voor jou én de werkgever.

WERKEN IN NEDERLAND 

Door een tekort aan vakkrachten zijn er veel openstaande vacatures in Nederland. Toch kan het een hele stap zijn om in Nederland aan de slag te gaan. Bij People for Logistics zijn we ervan overtuigd dat je beter presteert op je werk wanneer alles goed geregeld is. Daarom ondersteunen wij je waar nodig. Zo voel je je sneller op je plek.

Stel je vraag!
Hoi, laat me je helpen en stel je vraag